Bliv sundere med mere vand

Frederik Bagger
Bliv sundere med mere vand

Du har sikkert hørt det før… Vand er sundt! Og livsnødvendigt for at menneskekroppen fungerer. Det er faktisk overraskende, hvor meget væske betyder for din sundhed. En rigtig væskebalance er både vigtig i forhold til smerter, virus, træning, vægt, udseende, forstoppelse, hjernen mm. 

Heldigvis behøver det ikke at være kedeligt at drikke vand. Med det rette udstyr og forskellige smagsnuancer bliver det lige pludselig en fryd at drikke et koldt glas vand. Læs videre og få inspiration til en sundere hverdag med mere væske uden at det bliver kedeligt!

Hvor meget vand skal man drikke?

Du drikker helt sikkert vand hver dag, men spørgsmålet er, om du drikker nok vand? Lad os først kigge på nogle interessante fakta om vand og menneskekroppen.

Vores kroppe består af ca. 60 procent vand, og det varierer lidt i forhold til alder og køn. I løbet af en dag taber kroppen vand, så vi bliver dehydreret. Det giver derfor god mening, at det er vigtigt at drikke vand, så vi kan opretholde væskebalancen i kroppen. 

Det er individuelt, hvor meget vand vores kroppe har brug for, da det afhænger af størrelse, alder, køn. Det betyder også noget hvor meget vi bevæger os, sveder, træner, går på toilettet, lufttemperaturen mm. 

En god tommerfingel regel er dog, at man skal drikke mellem 1,5-2 liter væske om dagen. 

Et godt og simpelt råd fra os er: hav altid en vandflaske med på farten. Både på arbejde, i skole, på ferie eller staycation. På den måde vender du dig til at drikke nok væske og du risikerer ikke på samme måde at blive dehydreret eller tørstig lige pludselig. 

Vand med smag

Vand behøver ikke være kedeligt at drikke. Udover at det er rigtig billigt, kan det faktisk smage helt utrolig godt, hvis man tilføjer lidt smag og alternativt bobler. 

Tre gode bud på vand med smag kan du se nedenfor:

  • Citronvand → skær et par citronskiver som du lægger i vandet, og vupti får den friske væske lige pludselig en helt anden karakter og friskhed. 
  • Jordbærvand → Jordbær giver vandet en sød og frisk smag, og hvis du tilføjer vandet bobler smager det næsten som en sommerdrink 
  • Agurkvand → agurk giver vandet en mere rund smag, og tilføjer oven i købet den lækre drik vitaminer. 

Disse tre smagsvarianter er bare eksempler. Du kan tilføje nærmest alt hvad hjertet begærer af frugt og grøntsager, som selv består af meget væske, så de kan afgive noget smag. 

Server dit vand på en stilfuld måde

Smukke vandglas

Det skal være sjovt at drikke vand og være sund. Det synes vi i hvert fald hos Frederik Bagger, og derfor har vi designet vandglas i krystal i mange forskellige farver. Se fx disse smukke amber-farvede vandglas som kan bruges til enhver lejlighed. 

Elegante vandkarafler

Udover vandglas i mange farver kan vi også tilbyde forskellige slags karafler til servering af vandet. I vores sortiment har vi både karafter med låg og uden låg. 

Se fx disse smukke vandkarafler med låg i tre forskellige farver, som alle er i krystal og designet på en stilfuld måde: 

Crispy bottles Green

Crispy bottles Retro

Crispy bottles Dark

Er du blevet mere tørstig efter vand? Så skynd dig at bestil en smuk vandkaraffel i krystal med matchende glas til

Vi tilbyder gratis levering for køb over 799,95,-. 

Du er også meget velkommen til at skrive dig op til vores nyhedsbrev, så du altid er opdateret på tilbud og vores nyeste sortimenter. 

Kunderne er glade for vores produkter

Trustpilot har Frederik Bagger heldigvis en overvægt af tilfredse kunder med en score på 4,6 og det er vi meget glade for! Der er dog altid plads til forbedring og feedback, og vi bliver derfor altid glade for, hvis du vil skrive en anmeldelse af vores produkter.