Espresso Martini

Frederik Bagger
Espresso Martini

Duften af en Espresso Martini er næsten ikke til at stå for. Hvis du er den friske type, kan du få én serveret til din brunch som et supplement til morgenkaffen. Normalt er drinken dog mest populær som en drink efter aftensmad, da den har en dejlig opkvikkende effekt. 

Læs med og find ud af hvordan du laver den bedste Espresso Martini og hvilke glas som passer godt til drinken. Frederik Bagger har de perfekte cocktailglas til den berømte drink, som du kan tjekke ud længere nede på siden. 

Forskellige opskrifter på drinks med kaffe

Der findes mange forskellige drinks med kaffe som ingredients. Vi har valgt at fokusere på én af de to nok mest kendte: nemlig Espresso Martini. Men hvis du føler dig inspireret til andre drinks er Irish coffee eller som den hedder på dansk - irsk kaffe - også et rigtigt godt bud. 

Opskriften nedenfor på en Espresso Martini er baseret på én drink til én person. 

Espresso Martini opskrift:

Hvad har du brug for?

Ingredienser til din Espresso Martini

  • 3 cl espresso
  • 1 cl sukkersirup
  • 3 cl vodka
  • 3 cl kahlua

Sådan gør du: 

  • Start med at nedkøle martini glasset ved at putte isterninger i glasset. 
  • Bland derefter isterningerne med de andre ingredienser i en shaker og ryst den grundigt
  • Fjern derefter isterningerne fra Martini glasset
  • Efterfølgende bruger du sien til at sigte de blandede ingredienser i shakeren ned i Martini glasset. Hvis det er gjort korrekt, skulle der gerne opstå skum på toppen.
  • Til sidst pynter du drinken med tre kaffebønner på toppen og vupti: din Espresso Martini er klar!
  • Enjoy

Cocktailglas til din Espresso Martini

Hos Frederik Bagger synes vi det er vigtigt, at drinkens kvalitet bliver matchet af glasset det serveres i. Det betyder nemlig meget for oplevelsen, at også det visuelle aspekt er tænkt ind i det. 

Hos os finder du et stort sortiment af cocktailglas i mange varianter, former og farver. Sagt på en anden måde er der noget for enhver smag. Vi tilbyder både cocktailglas til “hverdagsdrinken” og cocktailglas til de lidt mere særlige lejligheder. 

Din Espresso Martini serverer du bedst i disse smukke krystal cocktailglas, som fåes i både grøn, dark, amber mm. Se her. 

Vores kunder er glade for os

Trustpilot har Frederik Bagger en score på 4,6 og det er vi meget glade for! Det betyder nemlig, at vores kunder er glade for vores service og produkter. Der er dog altid plads til forbedring, og vi bliver derfor altid meget glade, når I laver en anmeldelse af vores services og produkter!

Kan du ikke vente med at nyde en Espresso Martini med dine nye lækre cocktailglas?

Så skynd dig at bestille! Hvis du køber for over 799,95,- får du fri levering. 

Hvis du ønsker at følge med i vores sortiment, nyheder og tilbud er du velkommen til også at skrive dig op til vores nyhedsbrev med din email. 

Vi håber at du bliver glade for dit produkt eller produkter og ser frem til at handle med dig igen!