Gaveide: Find de bedste gaver til enhver anledning

Frederik Bagger
Gaveide: Find de bedste gaver til enhver anledning

Er der en fødselsdag lige rundt om hjørnet? Måske du prøver at finde den bedste gave til ham eller hende? En gave til mor eller far? Måske du er begyndt at planlægge julegaverne? Det er ikke altid lige let at finde den perfekte gave til dem du holder af. Vi vil gøre det lidt lettere for dig at finde ud af hvad du skal give, og kommer derfor med gode gaveideer til enhver anledning. 

Selvfølgelig er alle forskellige, og smag og stil varierer fra person til person. Vi har håndplukket et bredt udvalg af gode gaveideer og kan garanterer, at du finder nogle gode gaver.

For at gøre det lidt mere overskueligt har vi delt vores gaveguide op således: 

  • Gave til ham
  • Gave til hende
  • Gave til mor
  • Gave til far
  • Julegave
  • Bryllupsgave

Men med mange gode ideer er det ikke utænkeligt, at du selv finder en gave under kategorien “til ham”, som passer lige så godt til hende, eller måske du ender med at finde en fin gave til dig selv. Uanset hvad er vi sikre på, at du vil få nogle gode gaveideer fra os. 

Gave til ham

Skal du give en gave til din bror eller måske din kæreste? Det er ikke altid lige let men her er vores bedste ideer til gaver til ham (klik på genstandene på billedet herunder for at få mere information).

 

Kender du en som er øl interesseret eller måske generelt nogle, som er glade for øl? Den perfekte gave vil være Adda ølglas. Ølglassene er formet på en unik måde, som fremhæver aromaen og smagen af øllet. 


Hvis vedkommende derimod ikke er så interesseret i øl, kan vi anbefale et af vores mest populære glas - Frederik Baggers egne Shine Gatsby Dark glas. Glassene ser lige så stilfulde ud på bordet som på barvognen, og giver et helt specielt præg til cocktails, desserter og lignende. 

Gave til hende

Lad os gå videre med nogle gaveideer til hende. Om det er en veninde, en søster eller en kæreste kan vi næsten garantere, at du finder en god gave som falder i hendes smag. 


En karaffel fungerer som et funktionellt, men også elegant, interiørelement til rummet. Det er også en flot måde at opbevare eller servere alkohol. Denne har et smukt design, men du kan også vælge mellem flere forskellige farver.

Hvad med matchende lowball glas til den flotte karaffel? Disse glas er lavet i miljøvenligt krystal og passer lige så godt som vandglas til frokost som et drinksglas til fest. 

 

 

Giv en ekstra fin vandflaske til en du holder af og sørg for, at de får nok med væske og holder sig friske og sunde.

Gave til mor

Hvad med at give en afslappende hjemmespa oplevelse i mors dags gave? Eller måske som en fødselsdagsgave til mor? Hvad er egentlig en bedre gave end en god oplevelse? Det behøver ikke at være mere kompliceret end at finde nogle flotte genstande, som kan pynte og skabe en god følelse i hjemmet. 

En diffuser med duft af jasmin skaber en god og afslappende atmosfære.

 

 

Et flot lys er altid en god gave. Vi anbefaler Frederik Baggers Refresh Pillar Candle med duft af grapefrugt og citrus. 

En afslappende aften er endnu bedre med noget godt at spise eller noget flot at se på. Denne flotte porcelænsskål er et smukt syn og kan fyldes med mors favoritter - måske du endda kan gøre gaven endu mere personlig på den måde. 

Gave til far

At give en gave til far er aldrig en let opgave. Hvad end det er en fars dags gave eller en fødselsdagsgave der er tale om, så har vi heldigvis nogle flotte gaveideer at komme med. 

Hvad med en smuk karaffel i fars dags gave og matchende glas i fødselsdagsgave? Både kraflen og lowball glassene kommer i en lang række af farver, og kan blive en fin personlig gave til far.  

 

 

Vores sidste gaveide til far er et elegant og stilfuldt lys med duft af eukalyptus og mynte. 

Bryllupsgave

Flotte sæt til specielle anledninger er en perfekt bryllupsgave.

Vi anbefaler et sæt elegante Adda Champagneglas, der kan ære de specielle øjeblikke.

 


 

Hvis en anden stil passer ægteparret lidt bedre, er disse unikke Frederik Bagger Signature Champagneglas en god idé. 

En gave, som kan bruges mere i hverdagen, er disse kopper som er den perfekte gave, der kan nydes hver morgen og aften sammen med noget godt at drikke. 

Julegaveideer

Selvom alle gaveideerne ovenover egner sig godt til både fødselsdagsgave og julegave, vil vi alligevel komme med nogle ekstra gode julegavetips, som kan passe til alle. 

Vidste du, at Frederik Bagger har sin helt egen Højtids Kollektion? Her finder du et stort udvalg af julekugler i glas og porcelæn, der er den perfekte julegave som du kan hænge på træet!

 

 

Til gaverne under træet - eller måske rettere på stuebordet - er en af vores bedste gaveideer denne glasskål, som er flot at fylde med julegodter, nødder eller selve desserten til juleaften. 

Og for at komme i rigtig god stemning er et flot lys den perfekte julegave - dette har en duft af eucalyptus og mynte. 

Har du stadig ikke fundet den perfekte gave?

Dette var gaveideerne for denne gang. Forhåbentlig har du fundet nogle gode gaveideer, men hvis du føler, at du stadig ikke har fundet ud af, hvad du skal give i gave, har vi en lang række af andre flotte produkter, du kan tjekke ud her